Guna terápia-biolifting

Keressen minket kapcsolati aloldalunkon szolgáltatásaink vagy konzultáció kapcsán!

A Kollagén az esztétikában

Számos kutatás bizonyítja, hogy a kollagén serkenti a kötőszöveti fibroblasztok aktivitását és támogatja a bőr természetes regenerációs folyamatait. A gyengéd, feltöltőanyag mentes kezelés hatására a bőr működése optimalizálódik, egészségessé, üdévé válik, tónusa fokozódik, ráncai kisimulnak, és az arc visszanyeri eredeti, fiatalos vonásait.

A BIOLIFTING gyártója közel 30 év kutatási tapasztalattal az esztétikai kollagént a világ több, mint 40 országában értékesíti. Együttműködik nemzetközi kutatási csoportokkal, egyetemekkel, az évek során az egyik legnagyobb innovátorává vált a kollagénnel kapcsolatos bőrgyógyászati fejlesztéseknek. A kutatások orientációja: az emberi szervezet regenációs folyamatainak helyreállítása természetes anyagokkal, a mellékhatások minimalizálásával.

Anti-aging

A BIOLIFTING egy finom változásokat előidéző kollagén stimuláción alapuló orvos-esztétikai kezelés, amely
• nem okoz riasztó, mesterkélt hatású változásokat, nem változik meg az arckontúr, azonban természetes, fokozatos javulást eredményez, mivel a kollagén
• támogatja a bőr természetes regenerációs folyamatait, illetve
• a hatásmechanizmus nem a feltöltésen, hanem a sejtek revitalizációján, valamint a sejt közötti állomány megtisztításán alapul.

A kezelés hatékonyan alkalmazható:

az arc, nyak, dekoltázs és kézfej bőrének fiatalítására, feszesítésére, illetve a ráncok csökkentésére.
• foltos, vagy diffúz hajhullás esetén hajas fejbőr regenerálására és táplálására.
• hegek esztétikai kezelésére.
• egyéb esztétikai kezelések hatékonyságának fokozására.
A Biolifting orvos-esztétikai program által egyszerű és gyors a fiatalodás. A Biolifting kezeléseknek köszönhetően arcbőre évekkel korábbi állapotát nyerheti vissza. Bőre látványosan fiatalabb, kisimultabb, hamvasabb lesz anélkül, hogy mesterkélté, idegenné válna. A kezelés további előnye, hogy nem lokalizálódik egyetlen ráncra, hanem az arc egész területén indít el szöveti fiatalodást.

A kezelésnek biztonságos, mivel kollagén stimulációval a bőrünk egyik legfontosabb alkotóelemét támogatjuk, segítjük a szervezet regenerációs folyamatait és a méregtelenítési folyamatokat. Ezért a BIOLIFTING kezelés a legkíméletesebb módon segít bőre fiatalságának visszanyerésében.

Hajhullás kezelése

A Biolifting hajhullás elleni, hajnövekedést serkentő kezelés a jól ismert eljárásokkal szemben egy sokkal kevésbé drasztikus vagy fájdalmas eljárás. Hatására a hajhullás megszűnik, a problémás területeken, ahol a haj jelentősen megritkult, a hajszálak újra növekedésnek indulnak!

Heti vagy kétheti gyakorisággal javasolt a Biolifting hajhullás, hajritkulás elleni kezelés. Az első, több kezelésből álló kúra után csupán félévente – évente egy emlékeztető kúra ajánlott a Biolifting hatás megőrzésére.

Arcfiatalítás /3 ampulla hatóanyag beadása alapszúrásokkal+nyugtató maszk felhelyezése/
Ár: 20 000 Ft

-Ránctalanítás/ 3 ampulla hatóanyag beadása alapszúrásokkal és a ráncok szúrásával+  nyugtató maszk felhelyezése
Ár: 20 000 Ft

Hajhullás kezelése:
2 ampulla hatóanyag beadása : 15 000Ft

Biolifting kezelés dermaroller -dermapen kezeléssel kombinálva/ 3 ampulla felhasználásával/
Ár:25 000 Ft

Keressen minket kapcsolati aloldalunkon szolgáltatásaink vagy konzultáció kapcsán!