A legveszélyesebb nemi betegségek - Nemigyógyászat Debrecen

Keressen minket kapcsolati aloldalunkon szolgáltatásaink vagy konzultáció kapcsán!

A legveszélyesebb nemi úton terjedő betegségek – Nemigyógyászat Debrecen

nemigyógyászat DebrecenA nemigyógyászat Debrecen városában dolgozó szakemberei sajnos nap, mint nap találkoznak olyan betegekkel akik, ezek a legveszélyesebb nemi betegségek közül valamelyiket hordozzák. A nemi betegségek minden esetben lehetnek nagyon – nagyon veszélyesek, ez férfiaknál is igaz, de főleg a nők esetében érvényes. A női nemi szerv, a méhek és a petefészek nagyon sérülékeny, ha egy nemi betegséget nem kezelünk kellő alapossággal, abból egy nőnek örök életre szóló gondjai lehetnek, ha egy betegség megtámadja ezeket a szerveket, az nagyon problematikus lehet. Ez a férfiaknál is igaz lehet. A nemi betegségek alattomosak, sokuk nagyon hosszan tartó lappangási idővel bír, van olyan nemi betegség amit akár tíz héten keresztül is hordozhatunk anélkül, hogy tudnánk róla, ennyi idő alatt, ha éppen olyan szakaszban vagyunk, akár több másik embernek is átadhatjuk. Sajnos nagyon sok nemi betegség nem védhető ki csupán a higiéniával. Mindegyik nemi betegség veszélyes, vagy legalábbis veszélyessé válhat, de a legveszélyesebbek;
–          Aids
–          Gonorhea
–          HPV.

AIDS – Nemigyógyászat Debrecen

Az AIDS nem csak a legveszélyesebb nemi betegségek közé tartozik, de a legismertebb is, sok áldozatot szedett, az AIDS ugyanis nem gyógyítható, a mai technikával ás orvostudománnyal már több szer is van, ami képes kordában tartani a betegséget, vagyis együtt lehet vele élni, de megszüntetni, gyógyítani nem lehet. Az AIDS egész szervezetünket legyengíti, lényegében megszünteti immunrendszerünket, aminek következtében szervezetünk ellenálló képessége más betegségekkel szemben teljesen megszűnik. Régen a homoszexuálisok betegségének pecsételték meg, első sorba tényleg rájuk volt jellemző, de ma már mindenki tudja, hogy ezt bárki elkaphatja. Az AIDS ellen védekezni, csak úgy lehet, ha odafigyelünk nemi életünk változatosságának kordában tartására, és nem választunk ismeretlen partnereket, a betegség lappangási ideje viszonylag hosszú, így sokan lehet nem is tudják, hogy hordozzák a kórt.

nemi betegségek kezelése

Gonorrhea – Nemigyógyászat Debrecen

A nemigyógyászat Debrecen városában dolgozó szakemberei számára jól ismert, ez az egyébként kevésbé ismert betegség. Ha viszont a gonorrhea helyett azt mondjuk tripper, a ismertség megugrik. A betegséget egy baktérium okozza, a betegség első árulkodó tünete a hüvelyváladék lehet, ha ez zöldes – fehér színűvé változik, azonnal orvosi segítséget kell kérni. Enél a betegségnél a nemi szerepek felcserélődtek, gyakran a nőknél szinte semmilyen tünet nem jelentkezik, míg a férfiaknál számos mellékhatás van. A tripperre jellemző az, amit az első fejezetben tárgyaltunk, ha a betegséget nem kezelik időben a megfelelő módon, akkor medencegyulladást eredményezhet, ami pedig könnyen meddőséget okozhat.

HPV – Nemigyógyászat Debrecen

A HPV vírus rendelkezik a legtöbb fajtával, ennek az egyetlen betegségnek közel nyolcvan alfaja van, nyolcvan különböző HPV betegség van, a nemigyógyászat Debrecen városában dolgozó szakemberek tudják ezt a legjobban, a HPV nem csak veszélyes, de igen elterjedt is. De nem mindegyik típusa olyan veszélyes. Méhnyakrákot is okozhat legveszélyesebb fajtája, legjellemzőbb tünetei a nemi szerveken megjelenő szemölcsök, ezeknek veszélye az, hogy ellenük az óvszer sem nyújt védelmet. A betegség nem gyógyítható, kordában lehet tartani, lehet kezelgetni, de egyik napról a másikra nem lehet orvosolni, a betegség idővel kiürülhet szervezetünkből. A HPV vírussal kapcsolatban a nemigyógyászat Debrecen városában dolgozó szakemberei a megelőzés fontosságára hívják fel a figyelmet, ami védőoltással egyszerűen megoldható.

Keressen minket kapcsolati aloldalunkon szolgáltatásaink vagy konzultáció kapcsán!

Comments are closed.