A gonorrhoearól – Nemigyógyászat Debrecen

Keressen minket kapcsolati aloldalunkon szolgáltatásaink vagy konzultáció kapcsán!

A nemigyógyászat Debrecen városában

nemigyógyászat DebrecenA nemigyógyásazt Debrecen városában dolgozó szakemberei a nemi betegségek széles skálájával találkoznak nap, mint nap. Sajnos nagyon sok nemi betegségre igaz az, hogy egyre elterjedtebbek, egyre többen szenvednek tőlük. Ez teljes mértékben a mi felelősségünk. A szexuális gátak fellazultak, egyre többen vállalnak egyéjszakás vagy kötetlen kapcsolatokat. A szabadságnak azonban ára van, sokszor, még ha védekezünk sem vagyunk teljesen védettek. Nagyon sok olyan betegség van, ami ellen nem lehet védekezni, de sokan még csak nem is próbálkoznak a megakadályozással. A nemigyógyászat Debrecen városában dolgozó szakemberek képesek segíteni, szerencsére a nemi betegségek többsége orvosolható, az AIDS az, amit nem lehet orvosolni, bár a mai modern orvostudománnyal már ez sem számít feltétlenül halálos betegségnek, megfelelő odafigyeléssel és kezeléssel lehet kezelni, együtt lehet vele élni.

Gonorrhea – Nemigyógyászat Debrecen

A gonorrhea kórképével a nemigyógyászat Debrecen városában dolgozó szakembereinek sajnos nagyon sűrűn kell találkozniuk, ismert és gyakori nemi betegségnek számít.

A gonorrhea bakteriális fertőzés, ami szexuális érintkezéssel terjed leginkább, ritkább esetben, de előfordulhat az is, hogy az anya átadja a gyermekének még a magzati korban a méhlepényen keresztül. A gonorrhea a férfi és a női nem képviselőire egyaránt veszélyt jelent, a két nemnél azonban teljesen máshogyan, más tünetekkel jelentkezik a betegség. A nőkre sokkal enyhébb tünetek jellemzőek, mint a férfiakra.

Gonorrhea kezeléseA nemigyógyászat Deberecen városában dolgozó szakemberei akkor tudják hatásosan kezelni a betegséget, ha a páciens együttműködik. A férfiaknál a betegség nagyon erős tünetekkel jelentkezik, esetükben a lappangási idő sem hosszú, ami szerencsés, mert ha már valaki elkapta a betegséget jobb, ha minél hamarabb kezelteti is azt, esetükben a tünetek már akár kettő, de legdurvább esetben is négy napon belül jelentkeznek. Az első tünet húgycsőfájás, ami rettentően kellemetlen égő érzés kísér, a húgycső elgennyesedik. A vizelés először csak kellemetlen később fájdalmassá válik és akár véres is lehet. Ha a betegséggel küzdő páciens nem kap kezelést, vagy nem tartja be a kezelés utasításait és azáltal hátráltatja a gyógyulást veszélyes következmények alakulhatnak ki. A tünetek látszólag mérséklődnek ugyan, de idővel visszatérnek és a betegség tovább is terjedhet és akár prosztatagyulladást is eredményezhet, ennek megelőzéséért nagyon fontos, hogy pontról-pontra betartsuk a nemigyógyászat Debrecen városában dolgozó szakembereinek az utasításait.

A nőknél a tünetek nagyon enyhék, vannak olyan betegek, akiknél a betegségnek egyáltalán nincs jele. A leggyakoribb tünet a húgycsőgyulladás, amit gyakori vizelési inger és enyhe csípő érzés kísér, szélsőségesebb esetben a méhnyak gyulladása alakulhat ki. Az, hogy a nők esetében kevés tünet kíséri a betegséget nem azt jelenti, hogy ez veszélymentes, nagyon is veszélyessé válhat, akár a petevezetékek vagy a hashártya is begyulladhat, ennek következményeképpen akár meddőség is kialakulhat.

A gonorrhea kezelése – Nemigyógyászat Debrecen

A gonorrhea kezelése szájon át történik antibiotikumok beszedésével. Ha úgy érezzük valami baj van, keressük fel a hozzánk közel álló nemi beteg gondozót, ott kivizsgálnak és a szükséges ellenszert is megkaphatjuk. Az ilyen betegségeknél nagyon fontos, hogy ne csak mi részesüljünk ellátásban, hanem az is akitől elkaptuk, vagy akinek továbbadtuk a fertőzést. A nemigyógyászat Debrecen városában dolgozó szakemberei tudnak segíteni, csak merjük kérni!

Keressen minket kapcsolati aloldalunkon szolgáltatásaink vagy konzultáció kapcsán!

Comments are closed.